Dispositivos y accesorios
Glutenfrit middelhavsbrød
Prep. 15min
Total 1h 15min
12 portioner
Ingredientes
Dej
-
vand, lun400 g
-
sukker½ tsk
-
gær40 g
-
glutenfrit mel500 g
-
psyllium husk2 tsk
-
olivenolie15 g
-
salt½ tsk
-
olivenolie3 spsk
-
grønne oliven, uden sten100 g
-
sorte oliven, udstenede100 g
-
soltørrede tomater i olie100 g
-
rosmarin, frisk kun nåle2 spsk
-
mozzarella skåret i små tern100 g
-
salt2 knivspidser
-
peber, stødt2 knivspidser
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 12 portioner
Sodio
4661 mg
Proteína
102 g
Calorías
12978 kJ /
3102 kcal
Grasa
126 g
Fibra
87 g
Grasas saturadas
25 g
Carbohidratos
452 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Påske II
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Proteinkiks med frø og kerner
Ninguna valoración
Cheesecake med woodruffsirup
Ninguna valoración
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Ninguna valoración
Fødselsdagsboller
Ninguna valoración
Pizzahorn
Ninguna valoración
Blomsterboller
Ninguna valoración
Ciabatta
Ninguna valoración
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Ninguna valoración
Lasagneruller med spinat
Ninguna valoración
Salte aperitifstjerner
Ninguna valoración
Mini franskbrød med blommefyld
Ninguna valoración
Juletræscanapeer
Ninguna valoración