Dispositivos y accesorios
Fougasse
Prep. 20min
Total 2h
12 portions
Ingredientes
-
olive oil for greasing
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
strong white bread flour500 g
-
olive oil20 g
-
water340 g
-
fine sea salt2 tsp
-
strong white bread flour for dusting
-
water for sprinkling1 Tbsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
5.3 g
Calorías
650 kJ /
155 kcal
Grasa
2.4 g
Carbohidratos
28.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Focaccia
3h
Miso Fudge
2h
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2h 35min
Grissini with Parmesan and Herbs
5h 10min
Raspberry Dacquoise
2h
Tarte au Citron Reconstructed
50min
Curried Squash Galette
1h 20min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Pain d'Epi
2h 40min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3h 45min