Dispositivos y accesorios
Caramel Parfait
Prep. 20min
Total 7h
10 slices
Ingredientes
Caramel Sauce
-
Demerara sugargranulated sugar250 g
-
double cream200 g
-
water1030 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
vinegar15 g
Parfait and Assembly
-
roasted peanuts, salted80 g
-
double cream500 g
-
egg yolks from medium eggs5
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 slice
Proteína
6 g
Calorías
1801 kJ /
430 kcal
Grasa
33 g
Fibra
0.6 g
Carbohidratos
28 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Custard
15min
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50min
Béchamel Sauce
15min
Ciabattine
3h 30min
Caramel Custard
1h
Spam Fritters with Tomato Sauce
50min
Taramasalata
15min
Passion Fruit Soufflé
35min
Raspberry Cornettos - Cornetti di lamponi
15h
Choux Pastry
2h
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h
Caramel Sauce
1h 30min