Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 lemons, divided (1 thin peel only, both juiced)
- 10 - 12 sprigs fresh chives, in pieces
- 5 - 6 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 8 - 10 sprigs fresh basil, leaves and tender stems
- 2 tsp dried oregano
- 10 - 13 sprigs fresh parsley, leaves and tender stems
- 8 garlic cloves
- 4 - 6 pinches salt, divided
- 3 ½ oz extra virgin olive oil, divided
- 45 - 56 oz lamb shoulder, bone in (2.5-3.5 lbs.)
- 21 oz water
- 10 ½ oz red new potatoes, scrubbed with skin on
- 9 oz shallots, halved
- 5 oz carrots, sliced in rounds (1 in.)
- 14 oz sweet potato, peeled, cubed (1 in.)
- 8 garlic cloves, peeled
- 2 - 3 pinches fresh ground pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2489 kJ / 595 kcal
- Proteína
- 35.1 g
- Carbohidratos
- 30.8 g
- Grasa
- 37 g
- Grasas saturadas
- 12.2 g
- Fibra
- 5.5 g
- Sodio
- 238.1 mg
Recetas alternativas
Cali Burger with Avocado Ranch
50min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1 Std. 30 Min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Cereal and Fruit Purée
20 Min
Three Egg French Omelet
30min