Versiones compatibles
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Beef Wellington
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 4 ½ oz boiling water
- 1 tbsp vegetable oil, to fry
- 17 ½ - 24 oz beef tenderloin
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 10 ½ oz fresh button mushrooms, quartered
- 2 shallots, halved
- 2 oz unsalted butter, diced
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 oz Madeira wine, dry or sweet
- 1 tsp ground black pepper
- 13 oz puff pastry (see Tip)
Assembly
- 1 large egg, whisked
Carrots, Mashed Potatoes and Gravy
- 17 ½ oz water
- 21 oz carrots, thinly sliced
- 12 oz whole milk
- 35 oz potatoes, peeled, sliced (¼ in.)
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 ½ oz Madeira wine, dry or sweet
- ground black pepper, to taste
- 1 oz unsalted butter, diced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 5694.6 kJ / 1361 kcal
- Proteína
- 52.2 g
- Carbohidratos
- 119.5 g
- Grasa
- 72.8 g
- Grasas saturadas
- 27.2 g
- Fibra
- 13.4 g
- Sodio
- 1541.5 mg
Recetas alternativas
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Pickled Red Onions
1h 50 min.
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Beer Marinade
10min
Southern Fried Chicken
50min
Classic White Cake
1h 30min
Steak au Poivre
20min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35min
Whipped Cream
10min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Chocolate lava pudding
40min