Versiones compatibles
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g hazelnoten
- 150 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), zacht, plus extra voor het invetten
- 150 g bruine suiker
- 1 ei
- 2 snuifjes zout
- 1 tl sinaasappelzeste, biologisch, geraspt
- 1 tl gemalen kaneel
- ½ tl gemalen kruidnagel
- 270 g glutenvrij witte bloem
- 400 g frambozenconfituur
- poedersuiker om te bestrooien
- Inf. nutricional
- por 1 stuk
- Calorías
- 4858.6 kJ / 1161.2 kcal
- Proteína
- 14 g
- Carbohidratos
- 160.4 g
- Grasa
- 56.8 g
- Grasas saturadas
- 21.4 g
- Fibra
- 12.1 g
- Sodio
- 137.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Ninguna valoración
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Ninguna valoración
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Ninguna valoración
Parmezaan op plantaardige basis
5 min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Ninguna valoración
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Ninguna valoración
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Ninguna valoración
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Ninguna valoración
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Ninguna valoración
Ingelegde champignons
Ninguna valoración
Maanzaad-mayonaise
Ninguna valoración