
Dispositivos y accesorios
Vegan jus
Prep. 10min
Total 40min
10 porties
Ingredientes
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gele ui in vieren gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)130 g
-
selderstengel in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
knoflookteentje1
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd25 g
-
verse tijm alleen de blaadjes1 takje
-
gedroogd laurierblad1
-
pijlwortelbloem1 el
-
witte miso (of shiro miso)1 tl
-
tomatenpuree1 el
-
bouillonpasta (zie Tips)1 tl
-
water750 g
-
zout½ tl
Inf. nutricional por 10 porties
Calorías
391.3 kcal /
1643.5 kJ
Proteína
6.8 g
Grasa
21.3 g
Carbohidratos
42.2 g
Fibra
12.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Plantaardig genieten
26 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Vegan Oesterzwam Shoarma
Ninguna valoración
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Ninguna valoración
Druiven en cava trifle
Ninguna valoración
Pulled barbecue jackfruit
25min
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Ninguna valoración
Kurkuma schillen
Ninguna valoración
Zoetzure dhal
Ninguna valoración
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Gefermenteerde rode uien
96h
Vegan mayonaise
Ninguna valoración