Dispositivos y accesorios
Vegan jus
Prep. 10min
Total 40min
10 porties
Ingredientes
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gele ui in vieren gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)130 g
-
selderstengel in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
knoflookteentje1
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd25 g
-
verse tijm alleen de blaadjes1 takje
-
gedroogd laurierblad1
-
pijlwortelbloem1 el
-
witte miso (of shiro miso)1 tl
-
tomatenpuree1 el
-
bouillonpasta (zie Tips)1 tl
-
water750 g
-
zout½ tl
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 10 porties
Proteína
6.8 g
Calorías
1643.5 kJ /
391.3 kcal
Grasa
21.3 g
Fibra
12.8 g
Carbohidratos
42.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plantaardig genieten
26 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Tarbot in champagnesaus
Ninguna valoración
Pulled barbecue jackfruit
25min
Vegetarische hamburger
45min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Champignon en spinazie lasagne
Ninguna valoración
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Ninguna valoración
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Boekweit met champignons
25min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Ninguna valoración
Pico de Gallo
Ninguna valoración
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min