Dispositivos y accesorios
Hollandaisesaus
Prep. 5min
Total 15min
500 g
Ingredientes
-
vers geperst citroensap50 - 85 g
-
boter in stukken200 - 335 g
-
eierdooiers3 - 5
-
zout¾ - 1 ¼ tl
-
gemalen peper2 ½ - 3 ½ snuifjes
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 500 g
Sodio
5013 mg
Proteína
19 g
Calorías
11702 kJ /
2839 kcal
Grasa
301 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
193 g
Carbohidratos
11 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Indikken modus
17 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Bearnaisesaus
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaisesaus
15min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Choronsaus
20min
Klassieke sabayon
15min
Bearnaisesaus
20min
Mayonaise
5min