Dispositivos y accesorios
Tomatenketchup
Prep. 15min
Total 1h 15min
1200 g
Ingredientes
-
1000 g tomaten uit blikrijpe tomaten in kwarten gesneden1000 g
-
rode paprika in stukken gesneden180 g
-
rode uien130 g
-
teentjes knoflook2
-
rode wijnazijn100 g
-
laurierblad, vers1
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
gemalen cayennepeper¼ - ½ tl
-
paprikapoeder1 tl
-
zout1 tl
-
honing100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
1 g
Calorías
218 kJ /
52 kcal
Grasa
0 g
Fibra
1.9 g
Carbohidratos
10 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Het basiskookboek
174 Recetas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Traditionele vruchtenjam
55min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Ninguna valoración
Kippenbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Bessenmix-yoghurt
12h 15min
Vijgenmosterd
25min
Abrikozen ketchup
Ninguna valoración
Toffees
2h
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Champignontaart
Ninguna valoración
Curryketchup
30min
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min