Dispositivos y accesorios
Suppe med brøndkarse
Prep. 5min
Total 25min
4 portioner
Ingredientes
-
løg opdelt200 g
-
fed hvidløg2
-
smør i tern25 g
-
kartofler skrællede, skåret i stykker (3 cm)200 g
-
600 g hønsefondkogt vand, fra grøntsager600 g
-
brøndkarse plus ekstra til pynt100 g
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt plus ekstra til pynt¼ tsk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3.1 g
Calorías
519 kJ /
124 kcal
Grasa
6.4 g
Carbohidratos
13.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Forårssupper
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Misosuppe med tofu
Ninguna valoración
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Ninguna valoración
Vietnamesisk pho
Ninguna valoración
Miso kyllinge suppe
Ninguna valoración
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Ninguna valoración
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Ninguna valoración
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Ninguna valoración
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Ninguna valoración
Aubergine cream soup
Ninguna valoración
Kyllingelaksa
30min
Svampesuppe med vilde ris
Ninguna valoración