Dispositivos y accesorios
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
Prep. 40min
Total 9h
8 portions
Ingredientes
Berry liqueur coulis
-
sugar80 g
-
fresh raspberries or frozen raspberries (see Tips)200 g
-
liqueur berry flavoured45 g
Ice cream layer
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces120 g
-
egg whites3
-
icing sugar100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Chantilly cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
icing sugar30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate (70% cocoa) curls, to decorate
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
58.7 mg
Proteína
4.7 g
Calorías
2419.2 kJ /
578.2 kcal
Grasa
43.6 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
26.7 g
Carbohidratos
41.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Everyday
68 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Carrot Cake Muffins with Walnut Crumble
40min
Cheeseburger sliders
2h 40min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Ninguna valoración
Vanilla Yogurt
Ninguna valoración
Beetroot and horseradish relish
50min
Charcoal Bread
2h 35min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
Spelt pastry
50min
Romany creams
1h 15min
Mexican pulled pork
28h 10min
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min