Dispositivos y accesorios
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
Prep. 40min
Total 9h
8 portions
Ingredientes
Berry liqueur coulis
-
sugar80 g
-
fresh raspberries or frozen raspberries (see Tips)200 g
-
liqueur berry flavoured45 g
Ice cream layer
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces120 g
-
egg whites3
-
icing sugar100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Chantilly cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
icing sugar30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate (70% cocoa) curls, to decorate
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
58.7 mg
Proteína
4.7 g
Calorías
2419.2 kJ /
578.2 kcal
Grasa
43.6 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
26.7 g
Carbohidratos
41.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Everyday
68 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Paris–Brest with praline cream
26h
Chloe's caramel fudge
24h 30min
Tomato and onion gravy (South African)
25min
Versatile smooth soup
45min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1h
Brandy snaps
30min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Delicious lemon pudding
55min
Gluten free pizza dough
2h
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Meat feast pizza
1h 30min
Quick chicken tikka masala
35min