Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Batter
- 150 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra for greasing
- 1 orange, zest only, no white pith
- 150 g raw sugar
- 3 eggs
- 200 g self-raising flour
- 1 pinch salt
- 150 g buttermilk
- 1 tsp vanilla bean paste
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only (optional)
- 1000 g water
Orange sauce
- 250 g orange juice
- 80 g orange marmalade
- 20 g caster sugar
- 2 oranges, peeled and segmented
- 40 g unsalted butter
- 20 g orange liqueur (optional)
- whipped cream, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1895.1 kJ / 451.2 kcal
- Proteína
- 7.6 g
- Carbohidratos
- 55.5 g
- Grasa
- 22.1 g
- Grasas saturadas
- 13.6 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sodio
- 243.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Steamed chocolate and prune puddings
1 Std. 30 Min
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Maple bread and butter pudding with walnut crumble
1 Std. 30 Min
Plum and cherry paste
5 Std. 15 Min
Fruity pear mince tarts
2 Std. 30 Min
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30min
Chilli and apple jelly
4h 15min
Milk jellies with poached stone fruit
5h
Bread and butter pudding
1 Std. 15 Min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Portuguese-style custard tarts
40min
Citrus marmalade
2 Std. 20 Min