Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
TM6

Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad

3.9 (9 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 oz spring onion, cut in quarters
  • 7 oz uncooked quinoa
  • 11 oz cooked chicken meat, sliced
  • 3 ½ oz canned black beans, rinsed and drained
  • 3 ½ oz canned sweet corn kernels, rinsed and drained
  • 3 ½ oz cherry tomatoes, cut in halves
  • 5 oz avocado, cubed
  • 2 oz fresh baby spinach
  • 16 oz water
  • 1 tbsp salt
  • 5 oz plain yogurt
  • 1 oz extra virgin olive oil
    o bien 1 oz avocado oil
  • 1 oz lemon juice, freshly squeezed
  • ¼ tsp chipotle chili powder
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ½ tsp ground smoked paprika
  • 2 tsp fresh Fresno chili, thinly sliced, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1440.7 kJ / 344.3 kcal
Proteína
20.8 g
Carbohidratos
32.3 g
Grasa
14.6 g
Grasas saturadas
2.7 g
Fibra
6 g
Sodio
1445.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas