Spätzle with Mushroom Cream
TM6 TM5

Spätzle with Mushroom Cream

5.0 (3 valoraciones )

Ingredientes

  • 30 g mixed dried mushrooms
  • 1 Tbsp fine sea salt, plus 1 tsp
  • 300 g plain flour
  • 3 medium eggs
  • 150 g whole milk
  • 30 g sunflower oil
  • 90 g water, plus extra for cooking spätzle
  • 300 g double cream
  • ½ heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
    o bien ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 4 tsp furikake seasoning, homemade

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1686.9 kJ / 403.2 kcal
Proteína
11.7 g
Carbohidratos
59.2 g
Grasa
12.7 g
Grasas saturadas
7 g
Fibra
2 g
Sodio
631.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas