Dispositivos y accesorios
Spätzle with Mushroom Cream
Prep. 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
mixed dried mushrooms30 g
-
fine sea salt plus 1 tsp1 Tbsp
-
plain flour300 g
-
medium eggs3
-
whole milk150 g
-
sunflower oil30 g
-
water plus extra for cooking spätzle90 g
-
double cream300 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
furikake seasoning, homemade (opcional)4 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
631.3 mg
Proteína
11.7 g
Calorías
1686.9 kJ /
403.2 kcal
Grasa
12.7 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
7 g
Carbohidratos
59.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
5 Ingredients
70 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Mushroom Taco Filling
35min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45min
Gnocchi with Courgettes
20min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Paneer
4h 5min
Italian "Baked" Beans
1h 15min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Ninguna valoración
Radish, Carrot and Coriander Salad
15min
Mussels with Leek and Coconut Sauce
Ninguna valoración
Miso Fudge
2h
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1h 45min
Sous-vide Miso Aubergine
40min