Dispositivos y accesorios
Spätzle with Mushroom Cream
Prep. 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
mixed dried mushrooms30 g
-
fine sea salt plus 1 tsp1 Tbsp
-
plain flour300 g
-
medium eggs3
-
whole milk150 g
-
sunflower oil30 g
-
water plus extra for cooking spätzle90 g
-
double cream300 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
furikake seasoning, homemade (opcional)4 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
631.3 mg
Proteína
11.7 g
Calorías
1686.9 kJ /
403.2 kcal
Grasa
12.7 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
7 g
Carbohidratos
59.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
5 Ingredients
70 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 godz. 20 min
Cheesecake Ice Cream
6 godz. 20 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Fish and Avocado Loaf
2 godz.
Mushroom and Parmesan Risotto
40 min
Creamy Tomato Soup
40 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 godz. 55 min
Neapolitan Pizza
9 godz.
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min