Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pizza Dough
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp sugar
- 1 packet dried yeast (2¼ tsp)
- 400 g bread flour
- 1 tsp salt
Topping and Baking
- 100 g zucchini, ends removed
- 120 g red onion, halved vertically (1 small onion)
- 80 g white button mushrooms, fresh, whole, stem removed (5-6 mushrooms)
- 100 g yellow pepper, cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
- 100 g red bell pepper, cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
- 200 g chopped tomatoes, canned, drained
- 200 g grated mozzarella (see Tip)
- 2 - 3 pinches salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2496 kJ / 596 kcal
- Proteína
- 24 g
- Carbohidratos
- 74 g
- Grasa
- 20 g
- Grasas saturadas
- 8 g
- Fibra
- 8.2 g
- Sodio
- 696 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Minestrone
45min
Ginger Fried Rice
15min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
Ninguna valoración
Tuscan bean soup
30min
Split Pea Soup
2 godz. 10 min
Finely Ground Sesame
5 min
Apple and Pear Hot Cereal
1小时 35 分钟
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
Ninguna valoración
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 Std. 40 Min
Vienna sausages with split pea soup
1小时 10 分钟
White zucchini and cannellini bean soup
25min