
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Boiled Rice
- 1000 g water
- 1 ½ tsp salt
- 20 g olive oil
- 250 g parboiled rice
Shredded Chicken
- 30 g soy sauce
- 15 g sesame oil, toasted
- 250 g chicken breast fillet, skinless cut into long strips (3 cm wide)
Vegetables
- 120 g carrots peeled (1-2 carrots)
- 200 g English cucumber unpeeled, ends removed
- 180 - 200 g plum tomato, type Roma firm and small enough to fit whole in feeder (2 tomatoes) or halved to fit
- 100 g red onion halved vertically (½ onion)
- 160 g romaine lettuce washed and dried (approx. 2 lettuce hearts), halved to fit feeder
- 2 avocado peeled, pitted, thinly sliced
Yoghurt and Cilantro Sauce
- 8 sprigs cilantro, fresh leaves only, divided
- ½ tsp salt
- 3 pinches black pepper, ground to taste
- 250 g plain Greek yoghurt
- 100 g mayonnaise
- 4 tbsp cashew nut, roasted, unsalted
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 800 kcal / 3350 kJ
- Proteína
- 27 g
- Grasa
- 47 g
- Carbohidratos
- 62 g
- Fibra
- 7.2 g
- Grasas saturadas
- 14 g
- Sodio
- 899 mg