Dal Makhani
TM6 TM5 TM31

Dal Makhani

4.1 (45 valoraciones )

Ingredientes

  • 140 g urad beans (black lentils)
  • 40 g kidney beans, dried
  • 600 g water, plus extra for soaking
  • 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 1 tsp Kashmiri chilli powder
  • 20 g ghee
  • 2 tsp cumin seeds
  • 70 g onions, quartered
  • 6 garlic cloves
  • 1 tsp fine sea salt
  • 100 g tinned chopped tomatoes
  • 50 - 70 g double cream, to taste, plus extra for serving
  • 1 tsp garam masala

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
812 kJ / 194 kcal
Proteína
8.7 g
Carbohidratos
20.7 g
Grasa
8.5 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas