Dispositivos y accesorios
Geflambeerde uientaart
Prep. 15min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
6.5 mg
Proteína
2.2 g
Calorías
407.8 kJ /
98.5 kcal
Grasa
3.8 g
Fibra
0.7 g
Grasas saturadas
1.5 g
Carbohidratos
13.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cutter
15 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Ninguna valoración
Gestoomde pesto broodjes
Ninguna valoración
Minuut Koolsla
10min
Aardappelgratin
1h 10min
Gestoomd paaslam met groentjes
Ninguna valoración
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Ninguna valoración
Vleesbouillonpasta
45min
Citroenkoekjes
Ninguna valoración
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Hongaarse champignonsoep
30min
Banketbakkersroom
15min
Perzik Bellini
5min