Dispositivos y accesorios
Geflambeerde uientaart
Prep. 15min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
6.5 mg
Proteína
2.2 g
Calorías
407.8 kJ /
98.5 kcal
Grasa
3.8 g
Fibra
0.7 g
Grasas saturadas
1.5 g
Carbohidratos
13.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cutter
15 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Pruimenjam
55min
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Ninguna valoración
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Melkbrood
2h 20min
Broodkruimels
5min
Lemon curd
20min
Peren in rode wijn
5h
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Ninguna valoración
Bessenlikeur
30min
Peren in rode wijn
3h 20min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min
Beef Wellington
10h 10min