Bröd och tomatsoppa, Rullad spenatomelett och Ångade ratatouillegrönsaker

Bröd och tomatsoppa, Rullad spenatomelett och Ångade ratatouillegrönsaker

4.0 1 valoración
Prep. 35min
Total 1h 5min
4 portioner

Ingredientes

  • halvhård ost (t.ex. Gruyère, Emmental, Cheddar), skuren i bitar
    60 g
  • vitlöksklyftor
    2
  • extra virgin olivolja plus extra för servering
    50 g
  • torra frallor skuren i bitar (1-2 cm),
    50 g
    50 g torrt vitt bröd, skuren i bitar (1-2 cm)
  • fryst hackad spenat tinad
    200 g
  • ägg
    4
  • salt plus extra efter smak
    1 tesked
  • lök skuren i halvor
    50 g
  • morot skuren i bitar
    50 g
  • mogna tomater skuren i bitar,
    700 g
    700 g konserverade hela tomater
  • färska basilikablad
    6 - 8
  • vatten
    500 g
  • grönsaksbuljongpasta
    1 rågad tesked
    1 grönsaksbuljongtärning (för 0,5 l)
  • blandade grönsaker (t.ex. paprika, zucchini, auberginer), skuren i bitar (2-3 cm)
    400 g

Dificultad

medio


Inf. nutricional por 1 portion

Proteína 17 g
Calorías 1654 kJ / 395 kcal
Grasa 26 g
Fibra 6.5 g
Carbohidratos 19 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...

Mostrar todo