Meny med grönsaksvelouté, kyckling med senapssås och ångade grönsaker

Meny med grönsaksvelouté, kyckling med senapssås och ångade grönsaker

5.0 1 valoración
Prep. 20min
Total 45min
4 portioner

Ingredientes

Velouté, kyckling och ångade grönsaker
  • lök i halvor
    80 - 100 g
  • vitlöksklyfta (opcional)
    1
  • olivolja
    20 g
  • blandade grönsaker (t.ex. squash, morötter, sparris, paprika, broccoli), skivade (0,5 cm)
    700 g
  • vatten
    600 g
  • salt
    2 ½ tsk
  • potatis skivad (0,5 cm)
    400 g
  • skinnfria kycklingbröst strimlade (5 x 2 cm)
    500 g
    500 g skinnfria kalkonbröst, strimlade (5 x 2 cm)
  • sojasås
    2 msk
  • malen peppar
    ½ tsk
  • paprikapulver (opcional)
    ½ tsk
  • smör (opcional)
    20 g
    1 msk grädde
Senapssås
  • färskost
    50 g
    50 g grädde
  • senap
    1 msk
  • salt
    ½ tsk
  • malen svartpeppar
    1 nypa
  • färsk persilja endast bladen
    3 - 4 kvistar
  • äggula (opcional)
    1

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Proteína 37 g
Calorías 1745 kJ / 417 kcal
Grasa 16 g
Fibra 6.2 g
Carbohidratos 26 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...

Mostrar todo