Dispositivos y accesorios
Warm Spinach and Artichoke Dip
Prep. 10min
Total 20min
995 g
Ingredientes
-
artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
mozzarella cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved15 g
-
olive oil30 g
-
spinach leaves, frozen defrosted and drained (see Tip)285 g
-
cream cheese softened225 g
-
sour cream, any type85 g
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
pepper sauce, type Tabasco½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 30 g
Sodio
122.3 mg
Proteína
2.9 g
Calorías
264 kJ /
63.1 kcal
Grasa
5.1 g
Fibra
0.7 g
Grasas saturadas
2.6 g
Carbohidratos
1.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
In Homemade we Trust
37 Recetas
Canadá
Canadá
Perfect for Dipping
13 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Spiralized Roasted Root Vegetables
1 Std. 20 Min
Caesar Dressing
10 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 Min
Basil Peach Sorbet
10 Min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 Min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 Min
Berry Dream (TM6/7)
10 Min
Devilled Eggs
55 Min
Black tahini banana bread
1 Std. 20 Min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 Std. 30 Min
Spinach and Artichoke Dip
20 Min