
Dispositivos y accesorios
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Prep. 10min
Total 45min
8 porties
Ingredientes
-
rauwe cashewnoten250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
water en iets meer50 g
-
teentje knoflook1
-
biergistvlokken20 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
gepofte rijstwafels20 g
-
boter veganistisch, in stukken25 g
-
sojaroom70 g
-
Duits tarwebier, type Weißbier50 g
-
komijnzaad2 tl
-
zoete paprikapoeder1 el
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
verse bieslook fijngehakt½ bos
-
rode ui in dunne plakjes½
-
brood in plakjes, om op te dienen
-
salade bladeren om op te dienen
-
gemengde groenten in staafjes, om op te dienen
Inf. nutricional por 1 portie
Calorías
227.4 kcal /
951.3 kJ
Proteína
6.4 g
Grasa
17.2 g
Carbohidratos
14.3 g
Fibra
1.8 g
Grasas saturadas
4.1 g
Sodio
158.2 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Vegan kaas
10 Recetas
Benelux
Benelux