
Dispositivos y accesorios
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
Prep. 20min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
Sweet Potato
-
water850 g
-
sweet potatoes peeled, sliced into rounds (½ cm/¼ in.)225 - 285 g
Tiger's Milk
-
fresh cilantro leaves15 g
-
garlic clove1
-
habanero chilli stem and seeds removed (see Tip)½ - 1
-
red onion in pieces45 g
-
ginger, fresh peeled, thinly sliced1 ½ cm
-
lime juice85 g
-
lemon juice45 g
-
fish broth60 g
-
fresh sea bass boneless, skinless,60 g
-
sea salt½ tsp
-
ice cubes30 g
Ceviche
-
fresh sea bass boneless, skinless, cubed450 g
-
red onions thinly sliced100 g
-
sea salt to taste½ tsp
-
red bell peppers mini, sliced in rings, to garnish
-
plantain chips, to serve
-
avocados sliced2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
657.2 mg
Proteína
28 g
Calorías
1585.5 kJ /
379 kcal
Grasa
18.2 g
Fibra
11 g
Grasas saturadas
2.8 g
Carbohidratos
30.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Keep it Cool!
15 Recetas
Canadá
Canadá