Dispositivos y accesorios
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
Prep. 25min
Total 3h
10 portions
Ingredientes
Rum Raisins
-
raisins2 oz
-
water, to coverdark rum to cover
Caramel
-
sugar5 oz
-
water divided37 ½ oz
-
lemon juice1 tsp
-
vinegar2 oz
Budín
-
sugar4 ½ oz
-
whole milk14 oz
-
day old bread torn into pieces (see Tip)4 ½ oz
-
vanilla extract1 tbsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
242.1 mg
Proteína
7.9 g
Calorías
1791.3 kJ /
428.1 kcal
Grasa
16.2 g
Fibra
0.8 g
Grasas saturadas
8.5 g
Carbohidratos
63.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
13 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2h
Creamy Feta Dip
5min
Red Velvet Waffle
20min
Whoopi's Brioche Buns
3h 45min
Jamaica Hibiscus Margarita
1h 5min
Cochinita Pibil
4h
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6h 10min
Pancake and Fruit Kebobs
1h
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5h 15min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min