Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 350 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 1 polévková lžíce másla, na orestování hrášku
- 50 gramů cibule
- 2 polévkové lžíce oleje, na orestování cibule
- 200 gramů smetany, min. 30 % tuku, kelímek
- 50 gramů vína, bílého
- 20 lístků čerstvé bazalky
- 1 polévková lžíce limetkové šťávy, podle chuti
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře černého, mletého
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 1419 kJ / 339 kcal
- Proteína
- 7.2 g
- Carbohidratos
- 14 g
- Grasa
- 26.9 g
- Fibra
- 4.3 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Krémová hrášková polévka
40min
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
1h
Rajčatová krémová polévka
30min
Pistáciové mini cheesecaky s mangem
2 Std. 30 Min
Dýňová polévka
45min
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1h
Rizoto s chřestem a mangoldem
45min
Hrášková polévka s mátou
30min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min
Kukuřičná krémová polévka
25 Min
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30min
Hrachová krémová polévka
25 Min