Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 pomeranč, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 1 citrón, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 700 gramů vody
- 400 gramů brambor, na kousky
- 400 gramů cukety, na plátky (5 mm)
- 80 gramů másla
- 4 tresky (120-200 gramů každá)
- ½ čajové lžičky soli, dle chuti
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, dle chuti
- 1 čajová lžička celého anýzu
- 3 snítky petržele, čerstvé, pouze listy, nasekané
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 1694 kJ / 405 kcal
- Proteína
- 33 g
- Carbohidratos
- 23 g
- Grasa
- 19 g
- Fibra
- 2.5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Treska na rajčatovém lůžku
55min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 min
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1h 25min
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50 min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 min
Losos s pórkem a bylinkami
35 Min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 min
Lososovo-bramborové kuličky
55min
Jemná treska s mascarpone
35 Min
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1 Std.
Králík na mrkvičce s brokolicí
1 Std. 10 Min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 Min