Dispositivos y accesorios
Elgkarbonader
Prep. 25min
Total 30min
10 stykker
Ingredientes
-
viltkjøtt elgskav500 g
-
salt1 ts
-
potetstivelse1 ss
-
hvetemel1 ss
-
muskatnøtt, malt½ ts
-
pepper, malt½ ts
-
timian, tørket1 ts
-
egg1
-
fløte200 g
-
nøytral olje2 ss
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 stykker
Sodio
269.7 mg
Proteína
17 g
Calorías
779.7 kJ /
186.3 kcal
Grasa
11.7 g
Fibra
0.1 g
Grasas saturadas
5.5 g
Carbohidratos
2.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Norske matretter med Thermomix®
55 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kung Pao kylling
Ninguna valoración
Tradisjonell østerriksk gulasj
Ninguna valoración
Pulled pork burger
Ninguna valoración
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Ninguna valoración
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Ninguna valoración
Pastasaus av skinke og purre
Ninguna valoración
Biff i stout
Ninguna valoración
Kroningskylling
Ninguna valoración
Tandoori kyllingwraps
Ninguna valoración
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Ninguna valoración
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Ninguna valoración
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Ninguna valoración