
Dispositivos y accesorios
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Prep. 15min
Total 30min
4 porsjoner
Ingredientes
-
kyllinglår, uten bein med skinn700 g
-
peanøtter, ristet, saltet50 g
-
hvitløksfedd2
-
chili, fersk rød og grønn, uten frø, delt i biter (1 cm)1
-
honning70 g
-
limesaft20 g
-
fiskesaus50 g
-
vann1030 g
-
sitrongress delt i 4 cm biter30 g
-
hvitløkspulver1 ts
-
gurkemeie, malt½ ts
-
salt1 ts
-
jasminris200 g
-
salat delt i tynne strimler (1 cm)150 g
Inf. nutricional por 1 porsjon
Calorías
536.2 kcal /
2243.6 kJ
Proteína
42.8 g
Grasa
13.7 g
Carbohidratos
62.3 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
2.5 g
Sodio
1736.8 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Måltider på under 30 minutter
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
30min
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
1h 25min
45min
45min