Dispositivos y accesorios
Semolina Dumplings
Prep. 30min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
-
water plus extra for for cooking dumplings600 g
-
potatoes peeled, sliced (5 mm)500 g
-
fine semolina (see tip), plus 1-2 Tbsp for dusting250 - 300 g
-
fine sea salt to taste, plus 1 pinch for cooking dumplings1 - 2 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
923.1 mg
Proteína
11.7 g
Calorías
1497.2 kJ /
357.9 kcal
Grasa
0.9 g
Fibra
5.6 g
Grasas saturadas
0.2 g
Carbohidratos
74.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Free From
76 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1h 50min
Hunters Stew (Bigos)
1h 30min
Polish Doughnuts (Pączki)
1h 20min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Potato Pancakes
45min
Pierogi with Meat
1h
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8h 30min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2h 10min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 20min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min
Classic Banana Bread
1h 25min