Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 8 oz onions, quartered
- 1 oz unsalted butter plus 1 heaping tbsp, room temperature
-
8
chicken thighs, skin on and bone in
o bien 1 whole chicken (3-4 lb), cut into pieces - 8 oz bacon, unsmoked, in pieces (1 in.)
- 8 oz carrots, peeled, in rounds (½ in.)
- 8 oz cremini mushrooms, trimmed, halved or quartered, if large
- 1 tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper, to taste
- 1 bottle red wine (725 ml)
- 2 garlic cloves, crushed
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 dried bay leaves
- 1 tbsp all-purpose flour
- ½ oz fresh parsley, chopped
-
mashed potatoes, to serve
o bien cooked pasta noodles, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3088 kJ / 738 kcal
- Proteína
- 48 g
- Carbohidratos
- 12 g
- Grasa
- 50 g
- Grasas saturadas
- 15 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 623 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 Min
Chicken Fricassee
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Spidey Chicken à la King
40 Min
Coq au Vin
1sa 40 dk
Beef Stroganoff
1 Std.
Flourless Chocolate Coffin Cake
1h 5min
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45 Min
Chicken Étouffée
1 Std. 25 Min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2h 15min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min