Dispositivos y accesorios
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
Prep. 1h 25min
Total 6h 5min
8 portions
Ingredientes
-
cashew nuts225 g
-
water to soak
Curry Leaf Oil
-
fresh curry leaves destemmed45 g
-
grapeseed oil60 g
-
sea salt1 pinch
Curry Leaf Yogurt
-
filtered water140 g
-
apple cider vinegar30 g
-
agave syrup30 g
-
sea salt1 tsp
Tikka Sauce
-
extra virgin olive oil60 g
-
curry powder2 tbsp
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
salt1 tsp
Potato Breads
-
water850 g
-
potatoes peeled and cubed (5 cm)425 g
-
fresh dill (approx. 1 bunch)30 g
-
fresh curry leaves destemmed (approx. 1 handful)
-
all-purpose flour425 g
-
extra virgin olive oil to fry (2 tbsp per batch)450 g
-
avocados peeled, sliced in wedges4
-
microgreens to garnish
-
edible flowers to garnish
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
564.7 mg
Proteína
14.2 g
Calorías
4896.7 kJ /
1170.4 kcal
Grasa
94.3 g
Fibra
11.8 g
Grasas saturadas
14.4 g
Carbohidratos
73.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Tofu Stew
30 min
Cold Red Curry Soup
30 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Aperol® Sour with Aquafaba Foam
10 min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 30 min
Vegan Danish Pastries
1 godz. 15 min
Jasmine rice
40 min
Vegetable Stew
1 godz. 15 min
Vegan Macaroni and Cheese
5 godz.
Vegan Pesto
10 min
Thai Green Curry and Lemongrass Rice
1 godz. 15 min