Dispositivos y accesorios
Aubergine- och tomatpasta
Prep. 10min
Total 45min
4 portioner
Ingredientes
-
parmesanost i bitar50 g
-
olivolja40 g
-
vitlöksklyftor2
-
lök i kvartar120 g
-
600 g hela tomater, konserverademogna tomater i bitar (2 cm)600 g
-
fint havssalt eller mer efter smak1 ½ tsk
-
malen svartpeppar eller mer efter smak½ tsk
-
strösocker1 tsk
-
aubergine i bitar (2 cm)450 g
-
torkad pasta t.ex. farfalle eller amori350 g
-
vatten700 g
-
färska basilikablad5 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
17.3 g
Calorías
2141 kJ /
512 kcal
Grasa
15.8 g
Carbohidratos
75.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
När man är i Rom...
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Satay pad thai med kyckling
Ninguna valoración
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Grönsaksragu med pasta
45min
Höstpasta
Ninguna valoración
Ris med skinka & pak choi
Ninguna valoración
Cannelloni med pumpa och ricotta
Ninguna valoración
Pumparisotto med bacon
50min
Tagliatelle med pumpa
Ninguna valoración
Pastasallad
Ninguna valoración
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Ninguna valoración
Miso udon carbonara
Ninguna valoración
Sichuan spaghetti
Ninguna valoración