Dispositivos y accesorios
Sichuan spaghetti
Prep. 10min
Total 50min
2 portioner
Ingredientes
-
vårlök grovt hackad, + extra för garnering40 g
-
färsk ingefära skivad (2 mm)15 g
-
vitlöksklyfta1 ½
-
morot i bitar60 g
-
selleristjälk i bitar50 g
-
olja20 g
-
200 g fläskfärsnötfärs200 g
-
fermenterade sojabönor (opcional)1 matsked
-
Malen sichuanpeppar½ - 1 tesked
-
ljus soja25 g
-
Shaoxing risvin15 g
-
konserverade hela tomater400 g
-
kycklingbuljongpasta½ - ¾ tesked
-
Chinese chilli oil, with fried chilli plus extra för duggregn20 - 25 g
-
farinsocker1 matsked
-
tahinipasta20 g
-
salt½ tesked
-
malen vitpeppar¼ tesked
-
torkad pasta160 g
-
vatten för tillagning av pasta
-
bikarbonat½ tesked
-
rostade jordnötter, osaltade till garnering
-
rostad sesamolja för garnering
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1718.7 mg
Proteína
33.6 g
Calorías
3468.1 kJ /
828.9 kcal
Grasa
40.2 g
Fibra
10 g
Grasas saturadas
9.6 g
Carbohidratos
83.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fusion Köket
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Satay pad thai med kyckling
Ninguna valoración
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Grönsaksragu med pasta
45min
Höstpasta
Ninguna valoración
Ris med skinka & pak choi
Ninguna valoración
Cannelloni med pumpa och ricotta
Ninguna valoración
Pumparisotto med bacon
50min
Tagliatelle med pumpa
Ninguna valoración
Pastasallad
Ninguna valoración
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Ninguna valoración
Miso udon carbonara
Ninguna valoración
Kimchi risotto
Ninguna valoración