Dispositivos y accesorios
Gingerbread House
Prep. 10min
Total 1h 10min
1 Complete recipe
Ingredientes
Ginger biscuits
-
plain flour plus extra for dusting375 g
-
baking soda¼ tsp
-
ground ginger1 tbsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter softened to room temperature85 g
-
brown sugar150 g
-
egg room temperature1
-
maple syrup120 g
Royal icing
-
caster sugar300 g
-
egg white1
-
lemon juice¼ tsp
Assembly
-
breakfast cereals (opcional) (oatmeal squares), for decorating50 - 80 g
-
multi-coloured button-shaped chocolates (opcional) for decorating10 - 15
-
shortbread biscuits (opcional) for decorating3 pieces
-
mini pretzels (opcional) for decorating6 pieces
-
dill (opcional) for decorating1 - 3 sprigs
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 Complete recipe
Sodio
1584 mg
Proteína
69 g
Calorías
18903 kJ /
4518 kcal
Grasa
66 g
Fibra
19 g
Grasas saturadas
35 g
Carbohidratos
929 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Christmas with Thermomix®
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Gingerbread Chocolate Cake
4h 30min
Lemon Shortbread Cookies
1h 45min
Rainbow Cake
2h 45min
Sugar Cookies with Lemon Curd
1h 30min
Hot Cross Buns
1h 55min
Summer Breeze Pineapple Pound Cake
1h 10min
Royal icing (sugar glaze)
5min
Gingerbread House
12h
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Whoopie pies
1h 20min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
French Macarons with Blueberry Jam (Metric)
1h 30min