Dispositivos y accesorios
Balinese Betutu Chicken
Prep. 10min
Total 5h 35min
5 portions
Ingredientes
Betutu Paste
-
Indonesian yellow spice paste room temperature120 g
-
Indonesian red spice paste room temperature30 g
-
ground black pepper¼ tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
red bird's eye chillies30 g
-
sand ginger4 cm
-
shrimp paste2 tsp
-
coconut oil1 tbsp
Betutu Chicken
-
whole free-range chicken (approx. 600 g), feet and neck removed1
-
fresh kaffir lime leaves5
-
banana leaf blanched or wilted over open flame (approx. 40 cm x 50 cm)1
-
water800 g
-
toasted peanuts unsalted (see tips)40 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1053 mg
Proteína
55 g
Calorías
3386 kJ /
809 kcal
Grasa
61 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
20 g
Carbohidratos
10 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Culinary Heritage
9 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Sos Pasembur (Mamak Style)
45 Min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 Std. 10 Min
Ginger Coriander Steamed Fish
Keine Bewertungen
Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers with Sambal Balado
20 Min
One Pot Chicken Rice
50 Min
Bubur Lambuk Terengganu
50 Min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 Min
Ayam Balado
45 Min
Lo Mai Gai (Steamed Glutinous Rice With Chicken)
1 Std. 15 Min
Balinese Betutu chicken
5 Std. 35 Min
Ayam Masak Kicap
40 Min