Dispositivos y accesorios
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Prep. 15min
Total 1h 45min
3 portions
Ingredientes
-
beef brisket cut in cubes (3 cm)500 g
-
white cardamom pods2
-
fresh lemon grass bruised60 g
-
fresh kaffir lime leaves4
-
fresh salam leaves2
-
ground coriander½ tsp
-
beef stock powder½ tsp
-
salt adjust to taste10 g
-
water1200 g
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
potatoes cut in cubes (2 cm)200 g
-
whole milk100 g
-
coconut milk100 g
-
red tomatoes cut in cubes (2 cm)2
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)30 g
-
limau lime juice only2
-
emping crackers (melinjo crackers)30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
4221 mg
Proteína
64 g
Calorías
2679 kJ /
640 kcal
Grasa
36 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
12 g
Carbohidratos
35 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Culinary Heritage
9 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Sambal Kangkung
10min
Prawn Glass Noodles
30min
Brown Rice Congee
30min
Ayam Paprik
30min
Ayam Masak Kicap
40min
Chicken Congee
1h 30min
Mee Siam Kuah
1h 5min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40min
Begedil Daging
30min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min