Dispositivos y accesorios
Græskar- og blomkålssuppe
Prep. 10min
Total 45min
6 portioner
Ingredientes
-
parmesanost20 g
-
bladselleri skåret i mindre stykker30 g
-
løg skåret i mindre stykker50 g
-
gulerødder skrællet og skåret i mindre stykker (2 cm)30 g
-
1 tsk salvie, tørretsalvie, frisk vasket og tørret2 blade
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
græskar, frisk skåret i mindre stykker (1 cm)250 g
-
blomkål i buketter250 g
-
romanesco blomkål i buketter250 g
-
vand1000 g
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon1 spsk
-
pasta små, fx risoni pasta100 g
-
salt, fint (opcional)1 knivspids
-
persille, frisk hakket1 spsk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
5.6 g
Calorías
639 kJ /
153 kcal
Grasa
6.6 g
Fibra
4.5 g
Carbohidratos
17.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sanselige supper
11 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kartoffelgullasch
1h
Gulerods- og sellerisuppe
45min
Misosuppe med tofu
Ninguna valoración
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Ninguna valoración
Vietnamesisk pho
Ninguna valoración
Miso kyllinge suppe
Ninguna valoración
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Ninguna valoración
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Ninguna valoración
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Ninguna valoración
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Ninguna valoración
Aubergine cream soup
Ninguna valoración
Kyllingelaksa
30min