Kartoffel-porresuppe med sprød røget skinke

Kartoffel-porresuppe med sprød røget skinke

4.3 3 valoraciones
Prep. 10min
Total 40min
2 portioner

Ingredientes

  • ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til servering
    25 g
  • porrer fint skåret
    80 g
  • kartofler skrællet og skåret i mindre stykker
    380 g
  • Karl Johan-svampe, tørrede gennemblødt og klemt
    10 g
  • vand
    380 g
  • grøntsagsbouillon
    1 tsk
    1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • parmaskinke skåret i tynde strimler
    1 skive
  • purløg, frisk fint hakket
    4 kviste

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Proteína 9.5 g
Calorías 1347 kJ / 322 kcal
Grasa 17.9 g
Fibra 4.3 g
Carbohidratos 32.7 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...

Mostrar todo