Porre- og kartoffelsuppe
TM5 TM31 TM6

Porre- og kartoffelsuppe

4.2 (5 valoraciones )

Ingredientes

  • 450 g porrer (kun den hvide del), skåret i mindre stykker
  • 1 tsk salt, plus ekstra efter smag
  • 30 g ekstra jomfruolivenolie
  • 30 g smør
  • 250 g kartofler, skåret i skiver (0,5 cm)
  • 1 knivspids hvid peber, stødt
  • 700 g vand
  • 1 knivspids muskatnød, stødt
  • 100 g mælk
  • purløg, frisk, hakket (til pynt)
    o bien bredbladet persille, frisk, hakket (til pynt)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
613 kJ / 146 kcal
Proteína
3 g
Carbohidratos
10 g
Grasa
10 g
Fibra
1.7 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas