Versiones compatibles
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 4 garlic cloves
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 20 g lemon juice
- 2 ½ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 400 g red peppers, quartered
- 100 g red onions, sliced (1 cm)
- 100 g potato, sliced (5 mm)
- 2 sea bass, whole, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total
- 1 lemon, thinly sliced
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 sprigs fresh rosemary
- 300 g fennel bulbs, sliced (approx. 3 mm)
- 200 g cos lettuce, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 200 g cherry tomatoes, halved
- 140 g roasted red peppers, preserved (see tip), cut in pieces
- 100 g blanched almonds, soaked for 15 min in hot water, then drained
- 500 g bread, any kind, sliced, for serving
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 8176 kJ / 1954 kcal
- Proteína
- 235 g
- Carbohidratos
- 93 g
- Grasa
- 68 g
- Grasas saturadas
- 13 g
- Fibra
- 16 g
- Sodio
- 2732 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken with Peppers and Rice
1h
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
Keine Bewertungen
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Salt Cod Gratin
50min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Garlic Turkey Stew
45 min