Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- ½ bunch fresh parsley, thick stems removed, cut in pieces
- 100 g carrot, with peel, cut in pieces
- 250 g spelt grains
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 20 g olive oil, plus extra for frying
- 300 g water
-
1
vegetable stock paste, homemade (see tip)
o bien 1 heaped tsp vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 150 g stale bread roll, torn in pieces
- milk, for soaking (approx. 200-250 g)
- 2 medium eggs
- 1 - 2 pinches ground cumin, to taste
- ¾ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 498.3 kJ / 119.1 kcal
- Proteína
- 4.8 g
- Carbohidratos
- 19.2 g
- Grasa
- 3 g
- Grasas saturadas
- 0.6 g
- Fibra
- 2.6 g
- Sodio
- 197.6 mg
Recetas alternativas
Coleslaw
10 min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3h 20min
Lemon Rice
15 Min
Fish and Avocado Loaf
2h
Apple Pâtes de Fruits
6 godz. 15 min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Ninguna valoración
Cod with citrus butter
50min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Beetroot Salad
10 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Pineapple Parcels
1h