
Dispositivos y accesorios
Kalvekjøtt med poteter
Prep. 10min
Total 2h 50min
4 porsjoner
Ingredientes
-
høyrygg fra kalv delt i strimler (4 cm) (se tips)650 g
-
maismel20 g
-
soyasaus60 g
-
løk, gul (ca. 150 g), delt i to1
-
olivenolje30 g
-
kjøttbuljongpaste (se tips)1 ss
-
vann500 g
-
poteter skrelt og delt i båter800 g
-
små sjampinjonger, ferske delt i tynne skiver (5 mm)400 g
-
tomatpuré20 g
-
rømme, alle typer (se tips)100 g
-
salt1 ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
Worcestershire saus (opcional)1 ts
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Calorías
536.8 kcal /
2255 kJ
Proteína
33.6 g
Grasa
26.9 g
Carbohidratos
37 g
Fibra
6.5 g
Grasas saturadas
12.6 g
Sodio
2748.8 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Oktoberfest
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración