Rødbede- og gulerodssalat med vincottodressing
TM31 TM5 TM6

Rødbede- og gulerodssalat med vincottodressing

4.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • 20 g vincotto (vino cotto) plus ekstra til servering (se tip)
  • 20 g balsamico
  • 50 g appelsinjuice (se tip)
  • 30 g ekstra jomfruolivenolie
  • 400 g rødbeder, skrællet og skåret i kvarte (se tip)
  • 400 g gulerødder, skrællet og skåret i stykker (se tip)
  • 50 g tranebær, tørrede
  • 20 g græskarkerner, ristede
  • 20 g hampefrø (valgfrit)
  • 2 tsk hørfrø
  • ¼ tsk salt
  • 2 knivspids sort peber, stødt
  • 60 g babysalat
  • fetaost, komælk, skåret i stykker, til servering (se tip)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
693.1 kJ / 165 kcal
Proteína
4.2 g
Carbohidratos
16.9 g
Grasa
8.3 g
Grasas saturadas
1.9 g
Fibra
4.7 g
Sodio
198.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas