Dispositivos y accesorios
English Brunch
Prep. 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
medium eggs chilled6
-
plum tomatoes quartered200 g
-
water100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
-
olive oil40 g
-
caster sugar5 g
-
tomato purée10 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
cannellini beans, tinned drained200 g
-
brown mushrooms, fresh quartered100 g
-
onions sliced (3 mm thick)150 g
-
pork sausages cooked, chilled, sliced (1.5 cm) (see tip)200 g
-
dried thyme½ tsp
-
sliced white bread toasted, for serving
-
fresh mixed herbs for garnishing
-
cherry tomatoes120 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
810.1 mg
Proteína
22.8 g
Calorías
1865.2 kJ /
445.8 kcal
Grasa
30.4 g
Fibra
5.4 g
Grasas saturadas
7.5 g
Carbohidratos
22.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Brunch with Thermomix Friend®
8 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Chicken Mushroom Fajitas
1h
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1h 10min
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1h
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Coronation Chicken Sandwich Filling
45min
Strawberry Lassi
5min
Baby-friendly Lamb and Apricot Tagine
1h 40min
Pistachio Almond Twists
45min
Omelette Sticks
30min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Tuna Pasta
30min