Dispositivos y accesorios
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
water1500 g
-
extra virgin olive oil90 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 ½ tsp
-
dried spaghetti (cooking time 10-11 minutes)320 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
garlic cloves3 - 4
-
fresh red chillies halved2
-
ground black pepper to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
437.5 mg
Proteína
13.5 g
Calorías
2717.3 kJ /
650 kcal
Grasa
23 g
Fibra
3.5 g
Grasas saturadas
4 g
Carbohidratos
40 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Easy Italian with Thermomix Friend®
8 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Soy Milk and Steamed Buns
1h 30min
Sous-vide Miso Aubergine
40min
Prawn Curry with Basmati Rice
35min
Spaghetti Carbonara
25min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35min
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40min
Egg Fried Rice
35min