Dispositivos y accesorios
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
water1500 g
-
extra virgin olive oil90 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 ½ tsp
-
dried spaghetti (cooking time 10-11 minutes)320 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
garlic cloves3 - 4
-
fresh red chillies halved2
-
ground black pepper to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
437.5 mg
Proteína
13.5 g
Calorías
2717.3 kJ /
650 kcal
Grasa
23 g
Fibra
3.5 g
Grasas saturadas
4 g
Carbohidratos
40 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Easy Italian with Thermomix Friend®
8 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55min
Mango on Coconut Sticky Rice
55min
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Kung Pao Prawns
45min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Prawn Dumplings
1h 15min
Egg Fried Rice
35min