Dispositivos y accesorios
Rödbets-, timjan- och getostrisotto
Prep. 20min
Total 45min
4 portioner
Ingredientes
-
råa rödbetor skalade och skurna i bitar (3 cm)300 g
-
vitlöksklyfta1
-
lök i kvartar140 g
-
olivolja20 g
-
torrt vitt vin130 g
-
risottoris320 g
-
grönsaksbuljong varm700 g
-
fint havssalt1 ½ tsk
-
nymalen svartpeppar eller mer efter smak¼ tsk
-
osaltat smör15 g
-
mjuk getost skuren i tärningar (1 cm)150 g
-
färsk timjan1 tsk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
15.6 g
Calorías
2219 kJ /
530 kcal
Grasa
19.3 g
Carbohidratos
73.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Risotto
9 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Satay pad thai med kyckling
Ninguna valoración
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Grönsaksragu med pasta
45min
Höstpasta
Ninguna valoración
Ris med skinka & pak choi
Ninguna valoración
Cannelloni med pumpa och ricotta
Ninguna valoración
Pumparisotto med bacon
50min
Tagliatelle med pumpa
Ninguna valoración
Pastasallad
Ninguna valoración
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Ninguna valoración
Miso udon carbonara
Ninguna valoración
Sichuan spaghetti
Ninguna valoración