
Dispositivos y accesorios
Pierogi met vlees
Prep. 40min
Total 1h
6 porties
Ingredientes
Vulling
-
uien in vier gesneden100 g
-
koolzaadolie20 g
-
rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)320 - 350 g
-
wortelen gekookt, in stukken (zie tip)40 - 50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gedroogde marjolein¼ - ½ tl
Pierogi
-
water en iets meer om de pierogi te koken250 g
-
ei1
-
koolzaadolie20 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven560 g
-
zout en iets meer om de pierogi te koken1 snuifje
Inf. nutricional por 1 portie
Calorías
479 kcal /
2006 kJ
Proteína
20.3 g
Grasa
12.1 g
Carbohidratos
74.3 g
Fibra
3.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Traditionele recepten
47 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Ninguna valoración
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Ninguna valoración
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Ninguna valoración
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Ninguna valoración
Napolitaanse Pizza
Ninguna valoración
Vegetarische chili
35min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Ninguna valoración
Citroen-kokos bliss balletjes
Ninguna valoración
Tempé
48h
Turkse gekruide lamshapjes
1h 30min
Ovenburger
1h 45min
Spareribs met glazuur van appel en honing
Ninguna valoración