Dispositivos y accesorios
Pierogi met vlees
Prep. 40min
Total 1h
6 porties
Ingredientes
Vulling
-
uien in vier gesneden100 g
-
koolzaadolie20 g
-
rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)320 - 350 g
-
wortelen gekookt, in stukken (zie tip)40 - 50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gedroogde marjolein¼ - ½ tl
Pierogi
-
water en iets meer om de pierogi te koken250 g
-
ei1
-
koolzaadolie20 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven560 g
-
zout en iets meer om de pierogi te koken1 snuifje
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
20.3 g
Calorías
2006 kJ /
479 kcal
Grasa
12.1 g
Fibra
3.1 g
Carbohidratos
74.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Traditionele recepten
47 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Ninguna valoración
Minipizza’s
1h 20min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Ninguna valoración
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Ninguna valoración
Tarbot in champagnesaus
Ninguna valoración
Kimchi kaasdip
Ninguna valoración
Oost-Europese brunch
Ninguna valoración
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Tarte Tatin
2h
Dropijs
8h 30min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Alpenmacaroni
45min