Dispositivos y accesorios
Pierogi met vlees
Prep. 40min
Total 1h
6 porties
Ingredientes
Vulling
-
uien in vier gesneden100 g
-
koolzaadolie20 g
-
rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)320 - 350 g
-
wortelen gekookt, in stukken (zie tip)40 - 50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gedroogde marjolein¼ - ½ tl
Pierogi
-
water en iets meer om de pierogi te koken250 g
-
ei1
-
koolzaadolie20 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven560 g
-
zout en iets meer om de pierogi te koken1 snuifje
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
20.3 g
Calorías
2006 kJ /
479 kcal
Grasa
12.1 g
Fibra
3.1 g
Carbohidratos
74.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Traditionele recepten
47 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Pre-workout Kokosrepen
Ninguna valoración
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Ninguna valoración
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Ninguna valoración
Duitse brunch
1h 15min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Ninguna valoración
Kurkuma schillen
Ninguna valoración
Hainanese kiprijst
1h 20min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Ninguna valoración
Glühwein
15min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Ninguna valoración
Alpenmacaroni
45min
Minipizza’s
1h 20min