Dispositivos y accesorios
Pierogi met vlees
Prep. 40min
Total 1h
6 porties
Ingredientes
Vulling
-
uien in vier gesneden100 g
-
koolzaadolie20 g
-
rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)320 - 350 g
-
wortelen gekookt, in stukken (zie tip)40 - 50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gedroogde marjolein¼ - ½ tl
Pierogi
-
water en iets meer om de pierogi te koken250 g
-
ei1
-
koolzaadolie20 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven560 g
-
zout en iets meer om de pierogi te koken1 snuifje
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
20.3 g
Calorías
2006 kJ /
479 kcal
Grasa
12.1 g
Fibra
3.1 g
Carbohidratos
74.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Traditionele recepten
47 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Gozleme
1h 40min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Ninguna valoración
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Ninguna valoración
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Hornazo
Ninguna valoración
Glühwein
15min
Sushi tacos
1h
Lams- en Quinoastoofpot
Ninguna valoración
Dubai Chocolate Macarons
Ninguna valoración
Batbout met kaas
30min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min