Dispositivos y accesorios
Sticky sesamkylling
Prep. 20min
Total 40min
4 porsjoner
Ingredientes
-
olivenolje til pensling
-
jasminris250 g
-
vann1000 g
-
salt2 ts
-
kyllinglår, uten skinn, uten bein delt i biter (3 cm - se tips)800 g
-
gulrøtter delt i skiver (5 mm)180 g
-
sukkererter100 g
-
maisstivelse3 ss
-
paprikakrydder2 ts
-
malt svart pepper½ ts
-
egg1
-
hvitløksfedd2
-
riseddik30 g
-
honning60 g
-
chilisaus, søt20 g
-
ketchup hjemmelaget60 g
-
brunt sukker30 g
-
soyasaus (se tips)50 g
-
sesamfrø20 g
-
vårløk delt i tynne skiver til pynt2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Sodio
2303.9 mg
Proteína
45.9 g
Calorías
2983.8 kJ /
710.4 kcal
Grasa
19.7 g
Fibra
5.6 g
Grasas saturadas
4.6 g
Carbohidratos
85.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Da. Nå. Alltid.
50 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kung Pao kylling
No ratings
Tradisjonell østerriksk gulasj
No ratings
Pulled pork burger
No ratings
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
No ratings
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
No ratings
Pastasaus av skinke og purre
No ratings
Biff i stout
No ratings
Kroningskylling
No ratings
Tandoori kyllingwraps
No ratings
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
No ratings
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
No ratings
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
No ratings