Scotch eggs
TM6

Scotch eggs

4.2 (19 valoraciones )

Ingredientes

Eggs

  • 6 eggs, chilled
  • water, to fill (to the 1L fill level)

Scotch Eggs

  • 50 g eschalot, cut into halves
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 600 g beef, sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen
  • 2 eggs
  • 15 g English mustard
  • 70 g dried breadcrumbs
  • 1 ½ tsp sea salt
  • ½ tsp ground white pepper
  • plain flour, to dust
  • 1500 g vegetable oil

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
10400.7 kJ / 2485.8 kcal
Proteína
31.6 g
Carbohidratos
10.7 g
Grasa
261.6 g
Grasas saturadas
20.4 g
Fibra
1 g
Sodio
754.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas