Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Eggs
- 6 eggs, chilled
- water, to fill (to the 1L fill level)
Scotch Eggs
- 50 g eschalot, cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 600 g beef, sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen
- 2 eggs
- 15 g English mustard
- 70 g dried breadcrumbs
- 1 ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground white pepper
- plain flour, to dust
- 1500 g vegetable oil
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 10400.7 kJ / 2485.8 kcal
- Proteína
- 31.6 g
- Carbohidratos
- 10.7 g
- Grasa
- 261.6 g
- Grasas saturadas
- 20.4 g
- Fibra
- 1 g
- Sodio
- 754.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9hod.
Beef and beer pie
1h 40min
Texas-style lovely legs
4 godz.
Steak and kidney pudding
3hod. 45min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1u. 15min
Sausage sizzle with beer braised onions
1u. 15min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 godz.
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Cornish pasties
2 godz.
Cheese and bacon scones
35 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min