Dispositivos y accesorios
Chocolate fondants
Prep. 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
butter plus extra for greasing180 g
-
dark chocolate (min. 50% cocoa solids), broken into pieces180 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
raw sugar80 g
-
plain flour40 g
-
thickened cream or vanilla ice cream, to serve (optional)
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
215 mg
Proteína
7.4 g
Calorías
2099.5 kJ /
499.8 kcal
Grasa
36.9 g
Fibra
0.6 g
Grasas saturadas
17 g
Carbohidratos
37.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Black forest pavlova stack
5h 30min
Chocolate fondant cake
40min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30min
Hollandaise sauce
15min
Chocolate mousse
3h 20min
Béchamel sauce
20min
Banoffee tartlets
1h 45min
Honey crème caramels
25h 55min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Wasabi mayonnaise
10min
Chocolate volcanos
55min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min